Kalusteet ja työkalut

Unelmien autotalliisi tarvitset laadukkaat säilytysratkaisut ja työkalut

Olemme koonneet tärkeimmät kalusteet ja työkalut tähän sinua varten. Unelmien autotalliisi tarvitset työpöydät ja toimivat säilytysratkaisut. Tuotteidemme avulla voit rakentaa tallistasi tai työtilastasi unelmiesi autotallin!

BOXO työkalujen säilytys

Työkaluvaunut

Meneekö suurempi osa tallilla vietetystä ajasta työkalujen etsimiseen kuin itse homman tekemiseen? Et ole ainut, mutta et taida omistaa kunnollista työkaluvaunua, jolla uskaltaa siirtää työkalut työpisteeseen missä se nyt milloinkin sattuu olemaan. Saat työkalut laitettua takaisin vaunuun, kun homma on ohi eikä niitä tarvitse enää etsiä seuraavana päivänä.

Oikea työkalu aina ulottuvillasi
BOXO työkalujen säilytys

Kaapit ja laatikostot

Onko autotallin siivous ylitsepääsemättömän tuskaista? Työpöydän ylä- ja alakaappeihin sekä laatikostoihin saat usein tarvittavat työkalut ja tarvikkeet käden ulottuville. Sivummalla oleviin lattiakaappeihin saat helposti piiloon isommatkin tarvikkeet ja autotallin siivous helpottuu huomattavasti!

Työvälineet aina järjestyksessä
BOXO työkalujen säilytys

Työpöydät ja työtasot

Ei kaikki työpöydät ole samanlaisia. Jokaiseen työhön on parempia ja huonompia vaihtoehtoja. Meiltä löytyy paljon erilaisia työpöytiä ja työtasoja erilaisiin tarpeisiin. Ja se mitä ei löydy vielä valmiina niin tehdään. 

Oikea taso jokaiseen työhön
Työkalut

Käsityökalut

Laajasta työkaluvalikoimastamme löytyy lukematon määrä tarpeellisia työkaluja ja erilaisia valmiita settejä sekä tuumasena että millisenä. On pihtejä, meisseliä, hylsyä, vasaraa, mittavälinettä, räikkää, jakaria, torxia, ulosvetäjää, tuurnaa ja paljon muuta.

Oikeat työkalut jokaiseen hommaan
Työpisteen paineilma

Kompressorit ja paineilmatyökalut

Valikoimastamme löytyy tärkeimmät paineilmatyökalut mitä tallissasi tarvitset. Kompuroita löytyy pieniin listoitus töihin, isoihin teollisuusmalleihin ja paljon eri kokoisia myös siltä väliltä. Löytyy myös pulttipyssyjä, hiomakoneita, vinkuja, porakoneita, räikkävääntimiä, letkukeloja ja paljon muuta.

PAINEILMAtyökalut MONEEN TARPEESEEN
Työpisteen sähköistys

Jatkojohdot ja keskukset

Työpisteen sähköistäminen autotallissa tai tilapäisessä työpisteessä on yksi tärkeimmistä asioista työn onnistumisen kannalta. Valikoimastamme löytyy laadukkaat jatkojohdot ja jakokeskukset  tallisi tai työmaasi sähköistykseen.

JATKOJOHDOT talliin ja työmaalle
Korjaamolaitteet

Nostimet, pukit ja muut laitteet

Jos olet ehtinyt harrastuksessasi jo pidemmälle, etkä tyydy enää parkkipaikalla vaihtamaan renkaita, meiltä löytyy myös sinulle tarpeelliset laitteet autotalliin. Laadukkailla nostimilla helpotat hankalia työvaiheita huomattavasti ja samalla pystyt työskentelemään entistä turvallisemmin.

VAATIVAN HARRASTAJAn välineet