Me olemme Arctic Garage

Mitä me teemme

Tarjoamme autotallien sekä muiden teknisten työtilojen parantamiseen tarkoitettuja palveluita ja säilytysratkaisuja. Meiltä saat myös laajan valikoiman erilaisia työkaluja ja laitteita, joita autotallissasi tarvitset.

Keitä me palvelemme

Palvelemme sinua, joka haluat muuttaa oman autotallisi unelmien autotalliksi ja tarvitset siinä apua tai laadukkaita tuotteita.

Palvelemme sinua, joka olet huomannut että työtilasi tai varastosi tarvitsee uutta ja monipuolisempaa säilytysratkaisua.

Palvelemme sinua joka vastaat yrityksenne työpisteiden toimivuudesta. Oli kyse sitten korjaamon tai muu tuotantotilan työpisteistä.

Me palvelemme sinua.

Keitä me olemme

Aikaa siinä meni, mutta nyt se on tehty. Siihen tarvittiin kaikkia meitä kolmea kaveria, useiden kuukausien vapaa-aika ja suuri määrä virvokkeita. Meillä Arctic Garagen perustajilla on erilainen tausta, mutta meitä kaikkia yhdistää halu ja kiinnostus käsillä tekemiseen.

Arctic Garage Oy:n toimitusjohtaja Tomi Vinni hymyilemässä aurinkolasit päässä.

”Haluan jeesata harrastajia tekemään heidän käytettävissä olevasta tilasta heidän unelmiensa työtilan.”

Käsityöläissuvusta ponnistaen minulla on aina ollut kova polte tehdä käsilläni. Prätkäharrastuksestani huolimatta olen joutunut kuitenkin odottamaan sitä mahdollisuutta pitkään. Se ei ole saanut pinnan alla kytevää kipinää sammumaan.

Päinvastoin, se on vain vahvistunut. Se on varmasti yksi syy, miksi minä olen ollut perustamassa tätä yritystä. Näin jälkeenpäin miettiessä tulee mieleen paljon asioita, jotka ovat omalta osaltaan viitoittaneet minun tietäni yrittäjäksi.

Siksi haluan auttaa ihmisiä löytämään käsillä tekemisen ilon. Haluan auttaa heitä tekemään heidän käytettävissä olevasta tilasta heidän unelmiensa työtilan. Ympäristön, joka mahdollistaa työskentelyn ja jossa he voivat toteuttaa helpoimmin itseään.

Tomi

Duunarin tausta on avannut mahdollisuuksia koluta erilaisia verstaita eri maissa ja merillä. Kokemus kertoo, miten nopeasti verstaan saa näyttämään romukaupalta, jos siitä ei pidä huolta. 
 
Kahden pojan isänä tiedän, että siisteys todella tarkoittaa turvallisuutta, joka korostuu autotalli -olosuhteissa äärimmilleen.
 
Muotoilu- ja designharrastus on inspiroinut pohtimaan autotallin suhdetta muuhun asuntoon. Autotallihan on jäänyt täysin hyödyntämättä!
Näinhän asian ei tarvitse olla. Autotalli voi olla jatke tyylipuhtaasti sisustettuun asuntoon, paikka jossa voi viettää aikaa hengaillen tai harrastaen. 
 
”Näiltä lähtökohdilta haluan helpottaa rakentelua, laajentaa harrastetilan mahdollisuuksia ja auttaa ottamaan hyötykäyttöön nuo hukatut neliöt ja kuutiot.”
 
Tommi
Arctic Garage Oy:n työpäällikkö Tommi Saarikoski hymyilee.